Opinie

Ogólna ocena obiektu

10.0/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    10.0
  • Wyposażenie
    10.0
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    10.0

Pozostałe oceny

10.0
ewa k-ka, 23-06-2014

Blisko plaży, a mimo to w urokliwym spokojnym zakątku Sarbinowa. Schludnie i bardzo czysto, a równocześnie przytulnie i domowo. Wysoki standard wyposażenia (w pełni zgodny z opisem), miejsce postojowe dla samochodu, a dla dzieci mnóstwo atrakcji, posesja ogrodzona - można wypoczywać spokojnie i bezpiecznie. Serdecznie polecam (pobyt możliwy także z małymi zwierzętami domowymi!) Życzliwi i pogodni gospodarze!

10.0
Monika J., 30-06-2014

Polecam! Dlaczego? Przemili właściciele, widać, że dbają o swoich gości. Domki czyste - wyposażone we wszystko! (garnki, sztućce, talerze, po żelazko, deskę do prasowania czy klamerki.). Plac zabaw dla dzieci wręcz przepełniony różnego rodzaju zabawkami dla małych i dużych, każdy mógł znaleźć coś dla siebie (trampolina, zjeżdżalnię, huśtawkę, całe mnóstwo autek, rowerków i innych zabawek ogrodowych). Bardzo czyste i zadbane obejścia domków. Do plaży i centrum dosłownie 2 minuty drogi. Jeszcze raz polecamy i mamy nadzieję odwiedzić to miejsce i gospodarzy raz jeszcze:)

10.0
Robert Żory, 07-07-2014

Również polecam, było super. Tak jak poprzednicy pisali nic dodać nic ująć. Wszystko zgodnie z opisem, przemili gospodarze, wysoka jakość domku, wyposażenia, oraz całego obiektu.

10.0
Ania -Śrem, 15-07-2014

Bardzo polecam, blisko plaży, tak jak podano ok. 100 m, w domkach bardzo czysto, sprzęt, meble nowe. Przed domkiem mnóstwo atrakcji dla dzieci, trampolina, piaskownica, domek dla dzieci i mnóstwo samochodzików, rowerków których nie widać na zdjęciach. Plac zabaw przed domkiem kempingowym był dla moich dzieci większą atrakcją niż plaża:) Bardzo mili gospodarze! Jet to idealne miejsce na wypoczynek z dziećmi.

10.0
Justyna i Andrzej F., 06-08-2014

Miejsce super! Domki wyposażone idealnie. Wiele atrakcji dla dzieci. Bardzo blisko do plaży i sklepów. Właściciele bardzo sympatyczni. Na pewno jeszcze tam wrócimy. Gorąco polecamy!

10.0
Ania - Poznań, 17-08-2014

Polecamy! Domki "pierwsza klasa" czyste, zadbane, w pełni wyposażone, bardzo blisko do plaży i sklepów (centrum). Mnóstwo atrakcji dla dzieci (plac zabaw przepełniony atrakcjami dla dzieci: rowerki, samochodziki, trampolina, huśtawka, zjeżdżalnia itp) Miejsce postojowe dla aut, domki ogrodzone, spokojnie i bezpiecznie. Wszystko zgodne z opisem. Miejscowość bardzo bardzo ładna, plaża czysta. Właściciele pogodni, życzliwi - po prostu na medal! Na pewno jeszcze tam wrócimy: -)

10.0
emilia , 27-08-2014

REWELACJA! Najlepsze miejsce w jakim byłam przez ostatnie 10 lat! Dla rodzin z dziećmi idealne. Plac zabaw bogato wyposażony, domki super, wyposażenie niesamowicie dokładne, a właściciele bardzo, a to bardzo przemili, jak rodzina; -) Pozdrawiam serdecznie i oczywiście nie raz tam wrócimy i z pewnością polecimy znajomym!

10.0
Adam Poznań, 10-06-2015

Polecamy! Aktualnie przebywamy drugi raz także wszystko jasne. Właściciele super. Pozdrowienia

10.0
Agnieszka Kraków, 15-07-2015

Polecamy gorąco! Dopiero co wróciliśmy. Domki w pełni wyposażone, przy bocznej, spokojnej ulicy, ale jednocześnie w samym centrum Sarbinowa. Za domkami (czego nie widać na zdjęciach) zielona trawka, stół i krzesła, więc można pogrillować. A ponadto pyszne rybki w pobliskiej knajpce.Sarbinowo to bardzo urokliwa miejscowość.

10.0
Justyna i Kamil, 30-07-2015

A moim zdaniem nie analizujcie tych wszystkich opinii i nie zastanawiajcie się czy warto zagościć w Bursztynowej Zatoce - po prostu to zróbcie! Bo to jedyny sposób aby na własnej skórze przekonać się o bardzo dobrym standardzie domków, wygodnej lokalizacji, przemiłych gospodarzach. Od A do Z znajdziecie tam wszystko co potrzebne do udanych wakacji! Polecam i do zobaczenia za rok.

10.0
Agnieszka i Grzegorz z dziewczynkami, 03-09-2015

Zaczniemy od pozdrowień przesympatycznych właścicieli. Dbają o swoich gości. Domki w pełni wyposażone, wysoki standard. Przede wszystkim czysto i przytulnie. Zgodne z opisem i zdjęciami. Bardzo miły zakątek Sarbinowa. Niedaleko plaży i głównej ulicy. Wiele atrakcji dla najmłodszych. Aż miło tam wypoczywać. Jeśli wrócimy do Sarbinowa to na 100% w to miejsce i na kawę z właścicielami...Gorąco polecamy i pozdrawiamy raz jeszcze całą rodzinkę...dziękujemy!

10.0
rafal, 27-06-2016

Bardzo przytulne miejsce. Idealne dla rodzin z dziećmi. W naszym przypadku zmieściły się dwie rodziny z dziećmi (8 osób). Plac zabaw idealny dla maluchów w każdym wieku. Miejsce położone jest w cichym zakątku 200m od plaży. Super pomysł z dwoma wejściami do domku (od strony placu zabaw i ogródka). Polecam

10.0
Adam Szamotuły z rodziną, 19-08-2016

Wspaniałe miejsce do wypoczynku, blisko do plaży i centrum, przemili i pomocni właściciele. Domki wyposażone we wszystko co potrzebne do wypoczynku całych rodzin. Duży kolorowy plac zabaw idealny dla dzieci. Serdecznie polecamy.

10.0
Łukasz Ra. -Strzegom-Świebodzice , 03-09-2016

Świetny kontakt z właścicielami, super domki, super lokalizacja, mega fajny plac zabaw dla dzieci, miejsce do grilowania w sam raz na wymarzony wypoczynek, polecam na pewno jeszcze kiedyś tam się wybierzemy. Cena przyzwoitą jak na tak mega wypasiony komfort! Właściciele uśmiech nie i miło było poznać tak sympatyczna rodzinkę, wspaniałe dzieci które się bawiły razem z naszymi dziećmi. Polecam

10.0
Natalia M, 16-06-2017

Właśnie wróciliśmy z super urlopu w bursztynowej zatoce. właściciele przemili, bardzo otwarci, domki bardzo czyste i funkcjonalne na pewno tam wrócimy polecamy szczególnie dla rodzin z dziećmi i nie tylko pozdrawiamy wczasowicze z Gniezna

10.0
Karina Malinowski Bremen , 30-06-2017

Spędziliśmy bardzo cudowny czas z całą rodziną z 2 dzieci oraz pieskiem, domki wyposażone we wszystko, gospodarze Pani Małgosia i Pan Andrzej bardzo wspaniali i przemili. Gorąco polecam. Pozdrawiam i dziękuję wraz z moją rodzinką.

10.0
Sylwia Pawłowska, 07-08-2017

Byliśmy w domku z niemowlakiem i jesteśmy bardzo zadowoleni. Lokalizacja wyposażenie czystość super, właściciele przemili cena adekwantna do standardu. Polecam!

10.0
Agnieszka, 03-09-2017

Podzielamy w zupełności poprzednie opinie, są jak najbardziej prawdziwe. Warunki, wyposażenie, czystość i położenie domków idealne jak ich właściciele, którzy poza niesamowitą uprzejmością są ludźmi wyrozumiałymi, pomocnymi i dążącymi do stworzenia wczasowiczom jeszcze lepszych warunków choć wszystko już tam jest. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i tak jak nasze dzieci, mama tak i MY marzymy o powrocie za rok w to samo miejsce. Z tego miejsca jeszcze raz dziękujemy właścicielom za umożliwienie pobytu (mimo kłopotów terminowych z naszej strony) dopasowali się do naszych możliwości urlopowych. Wdzięczni za wszystko - rodzina z woj. mazowieckiego k/ Żyrardowa

10.0
Bartek z Kalisza, 18-09-2017

Świetny kontakt z właścicielami, domki duże i bardzo dobrze wyposażone. Dla dzieci fajny plac zabaw i do tego duzy wybór zabawek, polecam na pewno jeszcze kiedyś tam się wybierzemy. Cena przyzwoita jak na takie położenie i warunki!

Pogoda

Pogoda Sarbinowo na dziś: 23-05-2018

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 10 17 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 9 13 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 13 21 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 18 22 °C